Herroepingsrecht, bestellen en retourneren

Leveringsinformatie

Onze levertijd

In principe hebben wij alle producten die op onze website staan op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 15:00 uur gedaan en voldaan zijn nog dezelfde dag versturen. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld. Voor 15:00 besteld is de volgende ochtend voor 09.00 op locatie bezorgd op de aangegeven plaatsen. Buiten de locatie is de levertijd meestal 1 a 2 dagen en worden er extra kosten gerekend voor de levering. Met uitzondering van bepaalde merken (dit staat aangegeven bij het product).

Verzending en facturering

Onze standaardvervoerder is PostNL, deze hebben wij gekozen om de zorgvuldigheid waarmee zij omgaan met de pakketten. Onze tweede vervoerder is PostNL, dus ook bezorging op postbussen mogelijk. U kunt zelf kiezen voor de tenaamstelling, en eventueel een ander bezorgadres invullen. Let op; nadat door ons de factuur verstuurd is, is het niet meer mogelijk dat deze hoe dan ook gewijzigd wordt (naam, adres of intra-communautair).

Retourneren
Mocht u onverhoopt teveel, of het verkeerde hebben besteld, kan dit binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd (uitgezonderd mengverven!). Hetzelfde geldt voor defecte goederen. Het originele aankoopbedrag wordt dan binnen een week aan u overgemaakt. Retouren kunnen verzonden worden aan onderstaand adres, of u kunt deze zelf brengen, graag met kopie-factuur. LET OP!: Als er geen factuur bij de retour is bijgevoegd, nemen wij uw retour niet in behandeling. Eventueel door u gemaakte kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Het retourneren is op eigen risico, mochten de producten beschadigd retour komen brengen wij u een gebruikersschade in rekening.

Weigeren van bestelling
Als u uw bestelling weigert aan de deur (door omstandigheden die niet te verwijten zijn aan Verfgroothandel.nl), zijn de retourkosten (€ 5,95) voor u. Dit geldt echter niet voor geweigerde beschadigde artikelen.

Verzendkosten
Voor bestellingen die verzonden worden, vragen wij geen bijdrage in aangegeven omgeving. Buiten de aangegeven omgeving vragen wij € 12,50,- ex btw. de (verzend-)kosten, maar bij een bestelling boven € 50 (ex btw) is dit gratis.

Betaalwijzen

Op dit moment accepteren wij:

  • Achteraf betalen (alleen voor Nederland) Incasso / factuur van deze bedragen gaat per email met een betalings termijn van 14 dagen, u ontvangt van deze partij de betaalgegevens.
  • IDeal betaling

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden, LET OP!: dit geldt niet voor op kleur gemengde verf.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden, LET OP!: dit geldt niet voor op kleur gemengde verf. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.